Vi har i det sidste stykke tid planlagt de næste kuld i Kennel Jespersen. Vi glæder os rigtigt meget til senere på året, hvor vi forhåbentligt kan byde hvalpene efter Jespersen's Cacharell og Cava Coton's Winter Surprise velkommen. De er begge testet clear for Von Willebrand Disease type 1, DM, HU, PH1, CMR2 og BNAT. Øjenlysning alt clear og PL0/0.

 

Vores hvalpe vokser op i huset sammen med os, og hundene, hvor de bliver socialiseret, så de er klar til gå livet i møde. Vores hvalpe er højt elsket, og vi ønsker at finde de bedst tænkelige familier, der vil elske dem lige så højt, som vi gør. Vi har endvidere mulighed for at skrive et par interesserede op til denne spændende kombination. Du kan læse mere om hundene på hver deres siden.

 

Det er en meget interessant kombination, som er en blanding af mange af mine linier. Moren til Cacharell er 2x Verdens vinder Flamencoton Bahiya. Vi glæder os. Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information på mail: tulear@mail.tdcadsl.dk - eller på facebook, Brigitte Jespersen. - eller på tlf. 98233490.

 

Hvalpene er født! Se mere under nyheder.

Vi forventer også et kuld hvalpe med Fortuna og Cava Coton's Winter Surprise i slutningen af 2016.

Copyright © 2014-2017 - Brigitte Jespersen, kennel Jespersen - All rights reserved.
Please do not copy anything without our permission.